Talijanski državljanin osumnjičen za dva kaznena djela

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac02.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim talijanskim državljaninom osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 44-godišnjeg Šibenčanina i kaznenoga djela uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu auto centra u  

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim talijanskim državljaninom osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 44-godišnjeg Šibenčanina i kaznenoga djela uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu auto centra u Šibeniku.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 20. kolovoza oko 18.30 sati u Šibeniku u ulici Put Bioca, pri preuzimanju osobnog automobila iz servisa, odbio platiti obavljene usluge, pri čemu je, uz ozbiljnu prijetnju,  verbalno i fizički napao oštećenoga, a potom razbio staklo na reklamnom panou. U sukob su se uključili, maloljetni sin osumnjičenoga i dvojica zaposlenika, kojom prilikom su jedan od zaposlenika i osumnjičenik lakše ozlijeđeni, a nastala materijalna šteta je procijenjena na oko 1 500 kuna.

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen, dok je njegov maloljetni sin uz Optužni prijedlog doveden Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 



Stranica