Ozlijeđene vozačice mopeda

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

 Jučer, 21. kolovoza oko 17.30 sati na lokalnoj cesti kod Zablaća se dogodila prometne nesreća u kojoj je 22-godišnja slovačka državljanka, kao vozačica mopeda teže ozlijeđena, a 23-godišnja njemačka državljanka je također, kao vozačica mopeda, lakše

foto : ilustracija

Jučer, 21. kolovoza oko 17.30 sati na lokalnoj cesti kod Zablaća se dogodila prometne nesreća u kojoj je 22-godišnja slovačka državljanka, kao vozačica mopeda teže ozlijeđena, a 23-godišnja njemačka državljanka je također, kao vozačica mopeda, lakše ozlijeđena.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 22-godišnja slovačka državljanka upravljajući mopedom marke „Hanglong“, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom 65061, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom s kojim je pala na kolnik i otklizala na suprotnu stranu kolnika, gdje je udarila u nailazeći osobni automobil marke „Renault“, šibenskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 43-godišnja Šibenčanka. U tom trenutku iza ovoga mopeda kretao se i moped iste marke i registracijskih oznaka s kojim je upravljala 23-godišnja njemačka državljanka, koja je također, zbog neprilagođene brzine kretanja u nepreglednom zavoju i gustoće prometa s mopedom pala na kolnik.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozačica mopeda slijede prekršajni nalozi.



Stranica