Šibenik: 27-godišnjak osumnjičen za četiri kaznena djela

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik02.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Zlarina za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, na štetu policijskog službenika te

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Zlarina za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, na štetu policijskog službenika te Policijske postaje i dva kaznena djela teške krađe i kazneno djelo krađe.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 24. srpnja 2011.g. u jutarnjim satima u Policijskoj postaji Šibenik upotrebom sile sprječavao policijskog službenika u obavljanju službene radnje koju je poduzimao u okviru svoje ovlasti

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom mjeseca srpnja 2011.g. izvršio dvije provale i to u Zablaću, gdje je provalio apartman i 53-godišnjoj švicarskoj državljanki otuđio 1 350 EUR-a i u obiteljsku kuću 54-godišnje Šibenčanke, kada je po istoj zatečen u apartmanu dviju 23-godišnjih francuskih državljanki, kojom prilikom nije ništa otuđio, kao niti dana 17. srpnja 2011.g. u popodnevnim satima u Zablaću, kada je zatečen u krađi u kući 53-godišnjakinje.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku.



Stranica