Četiri kaznena djela

Tijekom noći 23./24. srpnja u uvali Ljuta kod Šibenskoga mosta u uzgajalištu školjki, nepoznati je počinitelj 59-godišnjaku s Žirja otuđio više desetaka linija za uzgoj školjki. Pričinjenu štetu je oštećeni procijenio na oko 15 000 kuna.  

Tijekom noći 23./24. srpnja u uvali Ljuta kod Šibenskoga mosta u uzgajalištu školjki, nepoznati je počinitelj 59-godišnjaku s Žirja otuđio više desetaka linija za uzgoj školjki. Pričinjenu štetu je oštećeni procijenio na oko 15 000 kuna.    

Jučer, 26. lipnja u ranim jutarnjim satima u Tribunju, nepoznati je počinitelj provalio u mjenjačnicu i otuđio manji iznos novca.

U Vodicama u ulici Hrvatskih boraca, tijekom noći 25./26. srpnja nepoznati je počinitelj iz nezaključane trgovine 53-godišnje mađarske državljane otuđio nekoliko desetaka komada naočala, a ukupna šteta je procijenjena na oko 9 970 kuna.       

U Vodicama u ulici Vatroslava Lisinskog, nepoznati je počinitelj iz tamošnjeg auto kampa 32-godišnjoj nizozemskoj državljanki otuđio novčanik s manjim iznosom stranoga novca i osobnim dokumentima, mobitel i kameru. 

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog po dva kaznena djela teške krađe i krađe.



Stranica