Knin: zlouporaba opojnih droga

Slika PU_SK/slike/pp knin/droga 2011/droga-Knin-13.7.11.-1.JPG

foto: PU šibensko-kninska

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno opsežno kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Golubića kod Knina osumnjičenim za dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i to za neovlašteno posjedovanje i proizvodnju opojne droge. 

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima da osumnjičeni na području Golubića, radi prodaje, neovlašteno uzgaja opojnu drogu marihuana, dana 12., srpnja  oko 20.55 sati policijski službenici su osumnjičenoga u zaseoku Kesići u obližnjoj šumi, zatekli u zalijevanju 18 komada stabljika opojne droga marihuana. Tijekom kriminalističkoga istraživanja na te okolnosti utvrđeno je da je osumnjičeni u svibnju 2011.g. zasadio ukupno 90 komada stabljika opojne droge marihuana, te da u mjestu Golubić u blizini rijeke Butižnice posjeduje još 32 komada zasađenih stabljika te opojne droge.

U sklopu kriminalističkoga istraživanja, po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Šibeniku pretražena je obiteljska kuća osumnjičenoga, gdje je pronađeno i od osumnjičenoga oduzeto ukupno 10.4 grama neto težine opojne droge marihuana.

Protiv osumnjičenog će Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen.



Stranica