Sažetak za protekla 24 sata

U Vodicama u ulici Grgura Ninskog, nepoznati je počinitelj 11. srpnja iz sobe tamošnjega hotela 55-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio aparat u vrijednosti od oko 800 kuna. 

U Vodicama u ulici Grgura Ninskog, nepoznati je počinitelj 11. srpnja iz sobe tamošnjega hotela 55-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio aparat u vrijednosti od oko 800 kuna.

Tijekom noći 11./12. srpnja u Tisnom u ulici Put Jazine, nepoznati je počinitelj 50-godišnjaku iz Bjelovara otuđio biciklu, a nastala je šteta procijenjena na oko 2 300 kuna.

Jučer, 12. srpnja u Šibeniku u ulici Ante Starčevića, na tržnici, nepoznati je počinitelj 54-godišnjoj Šibenčanki iz torbice otuđio  novčanik s manjim iznosom novca i osobnim dokumentima.

U isto vrijeme u Vodicama na Šetalištu Ivana Mažuranića, nepoznati je počinitelj s plaže tamošnjega hotela 52-godišnjem slovačkome  državljaninu otuđio torbicu s osobnim dokumentima i malim iznosom novca, fotoaparat i mobitel.           

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog jednog kaznenoga djela teške krađe i tri kaznena djela krađe.



Stranica