Požari - sažetak

Slika PU_SK/slike/vijesti/pozar01.jpg

Jučer, 12. srpnja oko 14.30 sati u Mravnici kod Perkovića na otvorenom prostoru je izbio požar, koji je u 17 sati ugašen. Ovim požarom nije nastala materijalna šteta. 

foto : ilustracija

Jučer, 12. srpnja oko 14.30 sati u Mravnici kod Perkovića na otvorenom prostoru je izbio požar, koji je u 17 sati ugašen. Ovim požarom nije nastala materijalna šteta.

Na auto cesti A-1, kod čvora Pirovac jučer oko 16.45 sati izbio je požar na osobnom automobilu 43-godišnjega Zagrepčanina, marke „Citroen Xara“, zagrebačkih registracijskih oznaka. Požar je u 17.35 sati ugašen, a obavljenim očevidom je utvrđeno da je uzrok požara samo zapaljenje električnih instalacija na motoru. U požaru vozilo je u potpunosti izgorjelo, a nastala je šteta procijenjena na oko 40 000 kuna.

O ovom događaju će biti izviješćeno nadležno Državno odvjetništvo.

U mjestu Kijevo kod zaseoka Glavaši jučer oko 18.40 sati izbio je požar, koji je oko 20.55 sati lokaliziran i pod nadzorom je vatrogasaca.

Obavljenim očevidom na mjestu požara u Brodarici u apartmanu 52-godišnjaka od 11. srpnja  je utvrđeno da je uzrok požara loš spoj mobitela, što je uzrokovalo grijanje spoja, a potom i požara. Nastala je šteta procijenjena na oko 70 000 kuna.

Očevidom na autobusu „Autotransporta“ Šibenik, na kojemu je jučer izbio požar, je utvrđeno da je požar izbio tijekom vožnje u predjelu motora zbog neispravnih električnih instalacija u predjelu glavne razvodne ploče. Nastala je šteta procijenjena na oko 30 000 kuna  

O ovim događajima će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.



Stranica