Teško ozlijeđen vozač mopeda

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija04.jpg

 Jučer, 15. ožujka oko 12.25 sati u Šibeniku u Sopaljskoj ulici se dogodila prometna nesreća u kojoj je 33-godišnji vozač mopeda iz Šibenika teško tjelesno ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

 foto : ilustracija

Jučer, 15. ožujka oko 12.25 sati u Šibeniku u Sopaljskoj ulici se dogodila prometna nesreća u kojoj je 33-godišnji vozač mopeda iz Šibenika teško tjelesno ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se 54-godišnji Drnišanin s osobnim automobilom marke „Mercedes“, šibenskih registracijskih oznaka neoprezno uključivao u promet iz dvorišta obiteljske kuće na kolnik spomenute ulice, kojom prilikom je pri naglom kočenju, u namjeri izbjegavanja sudara, 33-godišnji vozač s mopedom marke „Aprilia“ pao na kolnik, gdje se i zaustavio.

Protiv 54-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, a protiv 33-godišnjeg vozača mopeda Prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.       



Stranica