Sažetak kaznenih djela

Tijekom noći 10./11.ožujka je nepoznati počinitelj u Unešiću provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta iz Unešića iz kojeg je otuđen novac i piće u vrijednosti oko dvije tisuće kuna. 

Tijekom noći 10./11.ožujka je nepoznati počinitelj u Unešiću provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta iz Unešića iz kojeg je otuđen novac i piće u vrijednosti oko dvije tisuće kuna.

Noću 10./11.ožujka jenepoznati počinitelj u Brnjici provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 46-godišnjaka iz Drnišaiz kojeg je otuđen novac i piće u vrijednosti oko tri tisuće kuna.

Dana 11.ožujka u ranim jutarnjim satima na Tromilji je izvršena provala u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta iz Pokrovnika iz kojeg je otuđen manji iznos novca.

10./11.ožujka u vremenu od 12.30-04.00 sati je nepoznati počinitelj u Unešiću provalio kiosk u vlasništvu tvrtke iz Splita iz kojeg je otuđena  za sada točno neutvrđenu količinu robe. Po dostavljanju specifikacije štete utvrditi će se nastala  materijalna šteta.

U vremenu od 01.veljače - 11.ožujka je nepoznati počinitelj u Drnišu iz otključanog poslovnog prostora koji za sada nije u funkciji u vlasništvu 39-godišnjaka s područja Drniša otuđio kompresor čija je vrijednost oko 15 000 kuna.

10./11.ožujka  u vremenu od 17.00-19.00 sati je nepoznati počinitelj sa  zvonika crkve Sv. Petra u Danilo Birnju demontirao i otuđio crkvena zvona. Materijalna šteta će naknadno biti utvrđena.

Protiv nepoznatih počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu će biti podnijete kaznene prijave zbog  pet kaznenih djela teške krađe i jednog  kaznenog djela krađe.



Stranica