Sažetak kaznenih djela za protekla 24 sata

Jučer, 7. ožujka u kasnim večernjim satima u Šibeniku u Dolačkoj ulici je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tvrtke iz Šibenika, gdje ništa nije otuđio, a potom je provalio u aparat za napitke u prostorijama te tvrtke i otuđio manji iznos novca. 

Jučer, 7. ožujka u kasnim večernjim satima u Šibeniku u Dolačkoj ulici je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tvrtke iz Šibenika, gdje ništa nije otuđio, a potom je provalio u aparat za napitke u prostorijama te tvrtke i otuđio manji iznos novca.

U razdoblju od 1. kolovoza do 6. ožujka u Polači je nepoznati  počinitelj s odašiljača tvrtke iz Zagreba otuđio solarne ploče i izolatore u ukupnoj vrijednosti od oko dvadeset tisuća kuna.

Kod Donjeg Polja je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. veljače do 5. ožujka 78-godišnjaku iz Primoštena otuđio motokultivator s kantom goriva, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko pet tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog jednog kaznenog djela teške krađe i dva kaznena djela krađe. 



Stranica