Vodice- četiri kriminalistička istraživanja

Slika PU_SK/slike/vijesti/policija05.jpg

U Policijskoj postaji Vodice su dovršena četiri kriminalistička istraživanja i to : - nad 23-godišnjakom i 24-godišnjakom, obojica iz Pirovca za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađ  

foto: ilustracija 

U Policijskoj postaji Vodice su dovršena četiri kriminalistička istraživanja i to :

 - nad 23-godišnjakom i 24-godišnjakom, obojica iz Pirovca za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađe na štetu općine Pirovac.

Utvrđeno je da su osumnjičeni u razdoblju od 26.-28. veljače  u Pirovcu u ulici Obala hrvatske mornarice demontirali i otuđili devet brončanih zaštitnih poklopaca za električne vodove rasvjetnog stupa. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni.

 - nad 19-godišnjom iz Pirovca osumnjičenom za dva kaznena djela krađe i 20-godišnjakom iz toga mjesta osumnjičenom za jedno kazneno djelo krađe, počinjenih na štetu općine Pirovac.

Osumnjičeni 19-godišnjak i 20-godišnjak su tijekom noći 12./13. srpnja 2009.g. u Pirovcu u ulici Kralja Petra Krešimira sa četiri rasvjetna stupa demontirali i otuđili poklopce i pričinili štetu od 3 777 kuna. Nadalje je za osumnjičenog 19-godišnjaka utvrđeno da je tijekom noći 16./17. studenoga 2010.g. u Pirovcu, Stara riva, otuđio deset komada brončanih poklopaca rasvjetnih tijela i pričinio štetu od oko 10 000 kuna.  

  - nad 19-godišnjakom iz Vodica osumnjičenim za kazneno djelo krađe na štetu 62-godišnjeg mještanina.

Osumnjičeni je, točno neutvrđenog dana, u razdoblju od 25. studenog do 11. siječnja  u blizini Vodica, predio Račice, otuđio metalni kontejner oštećenoga.

 - nad 75-godišnjim Zagrepčaninom osumnjičenim za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda 87-godišnjakinji iz Tribunja.

Kriminalističkim  istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 1. ožujka  oko 10 sati u Tribunju, nakon verbalnog međusobnog sukoba oko loze (odrne) zasađene između njihovih kuća, fizički napao oštećenu, koja se tom prilikom pri padu na tlo teško tjelesno ozlijedila.

Protiv svih osumnjičenika će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni. 

 



Stranica