Krali aluminij

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija06.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim i 29-godišnjim Šibenčanima osumnjičenim za kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim i 29-godišnjim Šibenčanima osumnjičenim za kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika.

Nakon dojave da se u mjestu Podsolarsko nalazi veća količina aluminija, koja je najvjerojatnije pripremljena s namjerom otuđenja, pri postupanju policijskih službenika ove Policijske postaje, 26. veljače u popodnevnim satima na mjestu događaja zatečeni su osumnjičeni sa osobnim automobilom marke „Fiat Tipo“, šibenskih registracijskih oznaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni tijekom noći 26. veljače iz ograđenog kruga oštećene tvrtke otuđili više komada otpadnog aluminija, iznijeli ga kroz otvor na žičanoj ogradi i odvezli na mjesto pronalaska. Otuđeni aluminij je vraćen oštećenoj tvrtci, a nastala šteta će se naknadno utvrditi.

 Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.          



Stranica