Tri teške krađe

U razdoblju od 8. prosinca do 26. veljače u Primoštenu, Crnica je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 60-godišnjaka i otuđio plinske boce, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 800 kuna. 

U razdoblju od 8. prosinca do 26. veljače  u Primoštenu, Crnica je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 60-godišnjaka i otuđio plinske boce, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 800 kuna.

Tijekom noći 26./27. veljače u Šibeniku u ulici Bana Ivana Mažuranića je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju trgovinu i otuđio prehrambenih proizvoda, cigareta i alkoholnih pića u ukupnoj vrijednosti od oko 3 000 kuna.

Prema jučer zaprimljenoj prijavi u Policijskoj ispostavi u Primoštenu, nepoznati je počinitelj u razdoblju od 8. prosinca do 27. veljače  provalio u kuću 69-godišnjaka iz Zagreba i otuđio tehničku robu, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 1 500 kuna.                    

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog tri kaznena djela teške krađe. 



Stranica