Dvoje osumnjičenih za krivotvorenje isprave

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac03.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 36-godišnjim Šibenčaninom i 40 godišnjakinjom iz Tribunja osumnjičenima za po kazneno djelo krivotvorenja isprave . 

 foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 36-godišnjim Šibenčaninom i 40 godišnjakinjom iz Tribunja osumnjičenima za po kazneno djelo krivotvorenja isprave .

Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 36-godišnjak u razdoblju od 1.siječnja -25. veljače  na svoje osobno vozilo marke „Renault“ postavio ne pripadajuću registracijsku pločicu, a koja je oduzeta prilikom očevida prometne nesreće.

Osumnjičena je 40-godišnjakinja jučer, 10. veljače  u Šibeniku u ulici Marije Gupca po policijskim službenicima zatečena da upravlja osobnim automobilom marke „Ford KA“, na koji je postavila  ne pripadajuće registracijske pločice. Kriminalističkim je istraživanjem  utvrđeno da je osumnjičena 9. veljače od kartona izradila registracijske pločice i postavila ih na svoj osobni automobil marke „Ford KA“s namjerom da ih koristi kao prave.



Stranica