Knin - kazneno djelo prijetnje

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija01.jpg

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom i 47-godišnjakom obojica iz Knina osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 25-godišnjaka iz Udbine. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom i 47-godišnjakom obojica iz Knina osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 25-godišnjaka iz Udbine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 31. siječnja u večernjim satima u Kninu u ulici IV Gardijske brigade u tamošnjem ugostiteljskom objektu, ozbiljno prijetili oštećenom, koji je tom prilikom od osumnjičenog 44-godišnjaka tražio isplatu dnevnice za rad svoje djevojke.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku pretraženi su stanovi  osumnjičenih, kada je kod osumnjičenog 47-godišnjaka pronađeno i oduzeto 30 komada raznog streljiva.

Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, dok će protiv osumnjičenog 47-godišnjaka biti podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o oružju.



Stranica