Priveden 21- godišnjak zbog teške krađe

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Marine, Vinovac osumnjičenom za kazneno djelo teške krađe na štetu Hrvatske Elektroprivrede iz Zagreba. 

 foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Marine, Vinovac osumnjičenom za kazneno djelo teške krađe na štetu Hrvatske Elektroprivrede iz Zagreba.

Jučer, 1. veljače u kasnim noćnim satima nakon zaprimljene dojave o krađi u industrijskoj zoni „Podi“, policijski službenici su brzom dolaskom na mjesto događaja u neposrednoj blizini trafostanice uočili osobni automobil marke „Opel Vektra“, splitskih registracijskih oznaka, kojim se osumnjičeni udaljio s mjesta događaja, nakon što se nekoliko puta odbio zaustaviti na znakove policije i nastavio vožnju prema Splitu. Potom se zaustavio u mjestu Bristivica i trčeći pokušao pobjeći, gdje je ubrzo po policijskim službenicima ove Policijske postaje uhićen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni zajedno s 27-godišnjakom iz Segeta provalio u glavnu trafostanicu u izgradnji u namjeri krađe  električnih kablova.

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, a kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom naknadno će se provesti.         



Stranica