Zlouporabe opojnih droga

Policijski službenici policijske postaje Vodice su jučer, 20. srpnja u Vodicama u Ulici Obrove, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku izvršili pretragu obiteljske kuće kojom  

Policijski službenici policijske postaje Vodice su jučer, 20. srpnja u Vodicama u Ulici Obrove, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku izvršili pretragu obiteljske kuće kojom se koristi 30-godišnjak iz Bukovlja kojom prilikom je pronađeno i od 30-godišnjaka oduzeto više komada tableta čiji je posjed zabranjen bez liječničke dokumentacije, a za koje isti nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju.

Protiv 30-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog zlouporabe opojnih droga.

19.srpnja u 22.50 sati u Kninu u Tuđmanovoj ulici policijski službenici Policijske postaje Knin su zatekli 20-godišnjaka iz Knina koji je uočivši policijske službenike od sebe odbacio manju  količinu  zelene biljne materije izgleda karakterističnog za opojnu drogu marihuanu. Nad 20-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje, te protiv istog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog zlouporabe opojnih droga.



Stranica