Vikend sažetak kaznenih djela

Između 3. i 6. travnja na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, su prijavljene dvije teške krađe, jedna teška krađa u pokušaju, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i oštećenje tuđe stvari, i to:  
 
- između 13. ožujka i 3. travnja u Boraji je nepoznati počinitelj provalio u kuću 46-godišnjaka i otuđio razne strojeve i alate. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna,
- u noći 2./3. travnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u hladnjak zagrebačke tvrtke i otuđio razna pića. Ukupna nastala šteta će se naknadno utvrditi,
 
- u popodnevnim satima 5. travnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan kojega koristi 21-godišnjakinja, koja se u vrijeme provale zatekla u stanu pri čemu ju je nepoznati počinitelj teže ozlijedio i oštetio mobitel. Ukupna nastala šteta je procijenjena na iznos veći od tisuću kuna.
         
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
                                                        
 

Pisane vijesti