Verbalno i fizički se sukobili te teško ozlijedili

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/Bljeskalica.jpg

58- godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će se nad 69-godišnjakom naknadno provesti kriminalističko istraživanje

FOTO: ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda na štetu 69-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se osumnjičeni i 69-godišnjak dana 08. srpnja u Rogoznici, prilikom obavljanja radova na kući prvo verbalno a potom i tjelesno sukobili, kojom prilikom su zadobili teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Šibeniku. Nakon ukazane liječničke pomoći 58-godišnjak je pušten na kućnu njegu, dok je 69-godišnjak zadržan na bolničkom liječenju.

Poradi počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda osumnjičeni 58- godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će se nad 69-godišnjakom naknadno provesti kriminalističko istraživanje.

Priopćenja