U prometnoj nesreći stradao motociklist

Slika PU_SK/slike/vijesti/motocikl.jpg

 Jučer, 11. rujna oko 23.20 sati na državnoj cesti D- 56 u mjestu Kričke dogodila se prometna nesreće u kojoj je 31-godišnji vozač motocikla iz toga mjesta zadobio teške i po život opasne ozlijede. Zbog zadobivenih ozljeda je prevezen na daljnje liječenje u Opću bolnicu u Šibenik, gdje je oko 4.15 sati preminuo.

foto : ilustracija

Jučer, 11. rujna oko 23.20 sati na državnoj cesti D- 56 u mjestu Kričke dogodila se prometna nesreće u kojoj je 31-godišnji vozač motocikla iz toga mjesta zadobio teške i po život opasne ozlijede. Zbog zadobivenih ozljeda je prevezen na daljnje liječenje u Opću bolnicu u Šibenik, gdje je oko 4.15 sati preminuo.

Obavljenim je očevidom utvrđeno da se 31-godišnjak upravljajući motociklom marke „Vespa“, bez registracijskih oznaka u vrijeme oduzete mu vozačke dozvole s nepričvršćenom zaštitnom kacigom na glavi, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je prednjim kotačem izletio izvan kolnika i udario u ivičnjak od kojega se odbio i s motociklom pao na razinu ispod kolnika, gdje se zaustavio.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješćeno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.              



Stranica