U prometnoj nesreći 31-godišnji vozač mopeda teško ozlijeđen

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/Bljeskalica.jpg

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 28-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku

FOTO: ilustracija

Dana 22. kolovoza u 16,55 sati u ulici Velimira Škorpika dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda zadobio teške tjelesne ozljede.
 
Prometna nesreća se dogodila na način da 28-godišnjišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, na ravnom i preglednom djelu ceste nije se kretala sredinom obilježene prometne trake, kojom prilikom prelazi na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega dolazi do sudara prednjeg djela njenog vozila i prednjeg djela mopeda šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-gdišnjak.

Od siline udara i pada s mopeda 31-godišnjaku su Općoj bolnici u Šibeniku okvalificirane teške tjelesne ozljede te je nakon ukazanje liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 28-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Priopćenja