U dvije akcije privedeno četvero stranih državljana zbog preprodaje droge

Slika \PU_SK\slike\vijesti\IMG-20220106-WA0028.jpg

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršena su dva odvojena kriminalistička istraživanja protiv četvero britanskih državljana osumnjičenih za počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i to

FOTO: PU šibensko-kninska

1) temeljem prikupljenih saznanja 19. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zatečenim u Tisnom dok je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen apartman kojeg je iznajmio na Srimi gdje je pronađeno i oduzeto:
- 27  grama droge kokain,
- 427 komada tableta ecstasy,
- 0,74 grama droge ketamin,
- digitalna vaga,
- veća količina novca u kunama, eurima, funtama i dolarima za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.
Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
 
2) temeljem prikupljenih saznanja 20. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 36-godišnjakom zatečenima u apartmanu u Tisnom koji je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen gdje je pronađeno i oduzeto:
- 55,72 grama droge kokain,
- 80 tableta ecstasy,
- 2,1 gram droge marihuane,
- digitalna vaga,
- veća količina novca u kunama, eurima i funtama za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.
Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku sva trojica osumnjičenih je privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Priopćenja