Teže ozlijeđen 65-godišnji vozač motocikla

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 1. srpnja oko 15 sati u Šibeniku, teže je ozlijeđen 65-godišnji vozač motocikla

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 1. srpnja oko 15 sati u Šibeniku, teže je ozlijeđen 65-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 67-godišnji češki državljanin, pri upravljanju osobnim automobilom Mercedes, čeških registracijskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom od šetnice sv.Nikole u smjeru lokalne ceste 65061, dolaskom do raskrižja s tom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ulazi u tu cestu, u namjeri sretanja u lijevo u smjeru Mandaline, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed čega je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je lokalnom cestom iz smjera Mandaline prema Zablaću, upravljao 65-godišnji vozač. Nakon sudara vozač zajedno s motociklom izlijeće izvan raskrižja, gdje pada na šljunčanu površinu.
Protiv 67-godišnjeg češkog državljanina će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Pisane vijesti