Sigurna turistička sezona- najava aktivnosti

Slika \PU_SK\slike\vijesti\Sigurna-turisticka-sezona.jpg

Sutra 22. kolovoza i 23. kolovoza na području grada Skradina i NP Krka, policijski službenici  će u sklopu projekta "Sigurna turistička sezona" provoditi preventivne aktivnosti

Sutra 22. kolovoza (četvrtak), kao i 23. kolovoza (petak) na području grada Skradina i na području Nacionalnog parka Krka, policijski službenici za nadzor i planiranje prevencije šibenske i splitske policije će u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“ provoditi preventivne aktivnosti.
 
U sklopu preventivnih aktivnosti s ciljem zaštite imovine domaćih i stranih gostiju organizirat će se info-punktovi na području grada Skradina i na području Nacionalnog parka Krka,  na postavljenim info-punktovima, djelatnici šibenske i splitske policije  će zajedno s korejskim, njemačkim, poljskim, češkim, slovačkim, talijanskim i makedonskim kolegama, turistima dijeliti korisne savjete  za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja. skrenuti će im se posebna pozornost na zatvaranje vrata i prozora u objektima u kojima borave na odmoru, na zaključavanje bicikla,   te da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.
 
Info punktovi će bit postavljeni;
  • 22. kolovoza (četvrtak) od 09 do 12 sati u Skradinu, Obala bana Pavla Šubića, kod zgrade Nacionalnog parka Krka,
  • 23.kolovoza (petak) od 09 do 12 sati na platou pored Skradinskog buka - ulaz u Nacionalni park kod Skradinskog mosta.


Stranica