Šibenik: dvojac počinio četiri teške krađe

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija04.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim Šibenčaninom i 18-godišnjakom s tog područja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili četiri kaznena djela teške krađe, od koji po jedno na štetu tvrtke iz  

foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim Šibenčaninom i 18-godišnjakom s tog područja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili četiri kaznena djela teške krađe, od koji po jedno na štetu tvrtke iz Brodarice i  Šibenika, kao i na štetu 71-godišnjaka i 64-godišnjaka iz Šibenika.

Utvrđeno je da su osumnjičeni krajem studenog 2011.g. provalili u skladište tvrtke iz Brodarice i otuđili aluminijske profile vrijedne oko 15 000 kuna, a u isto vrijeme provalom u kuću 71-godišnjaka otuđili su metalnih dijelova u vrijednosti od oko 500 kuna. Nadalje je utvrđeno da su početkom ovog mjeseca provalili u poljsku kućicu 64-godišnjaka i otuđili metalnih predmeta vrijednih oko 1 500 kuna, a provalom u kontejner tvrtke iz Šibenika otuđili su akumulatore i aluminijske limove u ukupnoj vrijednosti od oko 4 000 kuna.

Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.     



Stranica