Sažetak za protekli vikend

Između 22. i 25. veljače na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljeno pet teških krađa i jedna krađa, i to:
- u noći 21./22. veljače u Primoštenu je nepoznati počinitelj provalio u teretni automobil 56-godišnjaka i otuđio tehničku robu, a nastala šteta je procijenjena preko tisuću kuna,
- u noći 22./23. veljače u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u  trgovinu mjesne tvrtke i otuđio robu vrijednu nekoliko tisuća kuna,
- u to vrijeme u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u prostorije mjesne tvrtke i otuđio razna pića, a nastala šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna,
- u vremenu od 23. do 24. veljače u  Kijevu je nepoznati počinitelj provalio u kuću 60-godišnjaka iz koje ništa nije otuđeno.
- noćas, 25. veljače u Primoštenu je nepoznati počinitelj oštetio bankomat i ulazni prostor splitske tvrtke. Na mjestu događaja će tijekom jutra biti obavljen očevid. 
 - u prijepodnevnim satima 23. veljače u Šibeniku je nepoznati počinitelj 57-godišnjaku otuđio traku vrijednu preko par tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja ovih kaznenih djela i pronalaska otuđenih predmeta.
 

Stranica