Sažetak u proteklih 48 sati

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, su prijavljene tri teške krađe, dvije krađe i jedno oštećenje tuđe stvari, i to:

- između 2. i 4. kolovoza u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 73-godišnjakinje i otuđio nakit, a nastala šteta je procijenjena na oko par tisuća kuna,
- u noći 3./4. kolovoza u Primoštenu je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u trgovinu tvrtke iz Unešića. Nastala šteta će se naknadno utvrditi.   
- jučer, 5. kolovoza u podnevnim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 66-godišnjakinje i otuđio novac i osobne isprave,
 
- u noći 24./25. srpnja u Konjevratima je nepoznati počinitelj 29-godišnjaku otuđio mobitel vrijedan preko tisuću kuna,
- jučer, 5. kolovoza u popodnevnim satima u Vodicama je nepoznati počinitelj 42-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio osobne isprave, novac, tehničku robu i osobne stvari.
 
- u noći 3./4. kolovoza u Žaboriću je nepoznati počinitelj 48-godišnjakinji oštetio parkirani osobni automobil. Nastala šteta je procijenjena na par desetaka tisuća kuna. 
 
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.  
   .   
 

Priopćenja