Sažetak u protekla 24 sata

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, su prijavljene dvije teške krađe i jedno oštećenje tuđe stvari, i to:
 
- između 12 ožujka i 9. travnja u Kistanjama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije koje koristi udruga iz Ivoševaca i tvrtka iz Trogira i otuđio tehničku robu. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.
- u noći 8./9. travnja u Perkoviću je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt šibenske tvrtke, a potom i u aparat zagrebačke tvrtke iz kojeg je otuđio razne duhanske proizvode  Ukupna nastala šteta će se naknadno utvrditi,
 
- između 6. i 9. travnja u Konjevratima, u dijelu Nacionalnog parka Krka, je nepoznati počinitelj ispilio i na tlo oborio nekoliko desetaka komada stabla bora i nekoliko stabala jasena. Ukupna nastala šteta je procijenjena na par desetaka tisuća kuna.    
 
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
 

Pisane vijesti