Sažetak kaznenih djela za protekli vikend

Noću 5./6. srpnja nepoznati je počinitelj na području Šibenika s otvorenog i neosiguranog prostora ukrao moped marke „Huaska“ virovitičkih registracijskih oznaka u vlasništvu 51- godišnjaka iz Virovitice, a nastala materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna. 

Noću 5./6. srpnja nepoznati je počinitelj na području Šibenika s otvorenog i neosiguranog prostora ukrao moped marke „Huaska“ virovitičkih registracijskih oznaka u vlasništvu 51- godišnjaka iz Virovitice, a nastala materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

6. srpnja oko 15 sati nepoznati počinitelj je s plaže u Vodicama na štetu 37-godišnjeg državljana češke ukrao novac i osobne stvari u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Istog dana oko pet sati policijski službenici Postaje pomorske policije Šibenik su kod otoka  Kornata unutar NP Kornati na dvije različite pozicije u moru pronašli (i izvadili) mreže i vrše  za sada nepoznatih vlasnika u kojim se nalazilo oko pola kilograma ribe koja je vraćena u more. Kako je izlov ribe unutar nacionalnog parka navedenim alatima zabranjen protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesene kaznene prijave zbog protuzakonitog ribolova.

U Primoštenu u Ulici Franje Tuđmana je 7.srpnja nepoznati počinitelj provalio u tri ugostiteljska objekta u vlasništvu tamošnjih tvrtki ,te u jednom nije ništa otuđeno, a u dva ugostiteljska objekta su otuđeni manji novčani iznosi.

Iste noći  Primoštenu u Zagrebačkoj ulici je nepoznati počinitelj provalio u turističku agenciju i ukrao manji novčani iznos.

U  Vodicama na plaži hotela „Olimpija“ ukraden je novčanik s osobnim dokumentima i manjim iznosom stranog novca  na štetu 49-godišnjeg češkog državljanina.

U Tisnom u Ulici Zapadna Gomilica je ukraden drveni štand na štetu 40-godišnjaka iz Pule, a nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

                                                                                                          



Stranica