Sažetak kaznenih djela

U vremenu od 21.-27.kolovoza u Ražinama u blizini gradskog groblja nepoznati je počinitelj provalio u poljsku kućicu iz koje je otuđio više poljoprivrednih alatki čime je 78-godišnjakinju iz Šibenika oštetio za oko 3000 kuna.

U vremenu od 21.-27.kolovoza u Ražinama u blizini gradskog groblja nepoznati je počinitelj provalio u poljsku kućicu  iz koje je otuđio  više poljoprivrednih alatki čime je 78-godišnjakinju iz Šibenika oštetio za oko 3000 kuna.

Dana 22.kolovoza na parking prostoru ispred ulaza u NP „KRKA“ u Lozovcu nepoznati je počinitelj provalio i iz osobnog vozila njemačkih registarskih oznaka u vlasništvu 49-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio predmeta i novca u vrijednosti oko 3700 kuna.

14./15.kolovozau Primoštenu s parking prostora nepoznati je počinitelj otuđio moped u vlasništvu tvrtke iz tog mjesta .Nastala šteta je procijenjena na iznos od oko 5000 kuna.

Jučer, 9. rujna  u popodnevnim satima nepoznati je počinitelj u Tisnom iz nezaključane kuće 51-godišnje mještanke otuđio manji novčani iznos. 

U isto vrijeme  u Šibeniku u ulicama Stjepana Radića i Ante Šupuka  u tri trgovine na štetu dvije oštećene ženske osobe iz Šibenika i jedne s područja Zadra nepoznati su počinitelji otuđili manje novčane iznose i dokumente.

 Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu zbog dva kaznena djela teške krađe i pet kaznenih djela krađe.



Stranica