Provalio u trgovinu, utržak podijelio s još dvije osobe

Slika \PU_SK\slike\vijesti\provala.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za tešku krađu te nad 39-godišnjakom i 45-godišnjakinjom za prikrivanje

FOTO: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći 21./22. kolovoza u Šibeniku, radi stjecanja materijalne koristi, provalio u trgovinu sa sjedištem u Unešiću, odakle je otuđio novčani iznos od oko 25 tisuća kuna. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretražen je apartman u kojem je boravio gdje su pronađeni odjevni predmeti na koje je potrošio novac kao i 1,9 grama marihuane, a dio novca osumnjičeni je dao 39-godišnjaku i 45-godišnjakinji kod kojih su pronađeni računi za različite predmete koje su kupili za osobnu uporabu.

Protiv osumnjičenih će biti podnesena kaznena prijava za tešku krađu i prikrivanje Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok će protiv 34-godišnjaka biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe.

Priopćenja