Prometna nesreća u Vodicama

Slika \PU_SK\slike\vijesti\auto_policija01.jpg
 
U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, 11. veljače oko 6,15 sati u Vodicama u Ulici Ante Lasan Kabalera, je teže ozlijeđen 58-godišnji pješak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
 
Do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnji pješak, djelatnik mjesne komunalne tvrtke u Ulici Ante Lasan Kabalera prelazio kolnik, gurajući kantu za komunalni otpad, izvan obilježenog pješačkog prijelaza iza specijalnog teretnog vozila za sakupljanje otpada, koji se nalazio zaustavljen u zapadnoj prometnoj traci, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerio da na siguran način može preći preko kolnika. Prelaskom na istočnu prometnu traku na plastičnu kantu za otpad i tijelo pješaka nalijeće osobni automobil Fiat, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji vozač.
 
O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv pješaka slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica

Dokumenti i linkovi