Prometna nesreća s teškom tjelesnom ozljedom

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/Bljeskalica.jpg

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku

FOTO:ilustracija

Jučer, 29.srpnja u 17,50 sati u mjestu Primošten Burnji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.
Prometna nesreća se dogodila na način da 24-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka, dolaskom do četverokrakog raskrižja ušao je u raskrižje a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću lokalnom cestom, uslijed čega dolazi do sudara prednjeg lijevog dijela njegovog vozila i prednjeg desnog bočnog dijela osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak. Od siline sudara dolazi do rotacije osobnog automobila splitskih registarskih oznaka, koje u rotaciji zadnjim lijevim dijelom ponovno udara u zadnji desni dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, koje se od silne sudara odbija te izlijeće na šljunčanu površinu gdje prednjim dijelom vozila udara u prometne znakove a potom u kameni suhozid.

U Općoj bolnici u Šibeniku 38-godišnjaku i putnicima iz njegovog vozila ( 35-godišnjakinja i  troje djece) su okvalificirane lakše tjelesne ozljede. Također, 24-godišnjem vozaču su okvalificirane lakše tjelesne ozljede, dok su 20-godišnjoj putnici iz njegovog vozila okvalificirane teške tjelesne ozlijede te je nakon pružene liječničke pomoći zadržana na bolničkom liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 
 

 

Priopćenja