Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/1 vozilo slika.jpg

Dana 25. svibnja oko 22.05 sata u Šibeniku u ul. 113. Šibenske brigade HV, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

FOTO:- ilustracija

Prometna nesreća se dogodila na način da je 42-godišnjak, upravljajući s mopedom šibenskih registarskih oznaka, dolaskom na raskrižje prilikom skretanja u lijevo nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju smjer svog kretanja, uslijed čega dolazi do sudara s motociklom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak, koji je prije dolaska na raskrižje nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe.
U Općoj bolnici u Šibeniku 42-godišnjaku su konstatirane su teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju, dok su 18-godišnjaku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Protiv 42-godišnjeg vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će podnesen obvezni prekršajni nalog.

Protiv 18-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će izdana obavijest o počinjenom prekršaju.

 
 

 

Priopćenja