Prijam namještenika na neodređeno vrijeme

Slika \PU_SK\slike\vijesti\PUSKA.jpg

Poziv kandidata na razgovor

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku, objavljuje poziv na razgovor (intervju) kandidatima/kinjama koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa objavljenog u Narodnim novinama br. 36/2021 od 07. travnja 2021. godine.
 
Tekst Poziva objavljujemo u nastavku:
 
R E P U B L I K A   H R V A T S K A
MINISTARSTVO  UNUTARNJIH  POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA ŠIBENSKO-KNINSKA
 
Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova,
Policijsku upravu šibensko-kninsku objavljuje
 
 
POZIV NA RAZGOVOR (INTERVJU) KANDIDATIMA/KINJAMA
 
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa objavljenog u Narodnim novinama br. 36/2021 od 07. travnja 2021. godine, te na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave, Policijske uprave šibensko-kninske i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za radno mjesto:
 
-        SLUŽBA PRAVNIH, FINANCIJSKIH I TEHNIČKIH POSLOVA, ODJEL MATERIJALNO-FINANCIJSKIH POSLOVA - DJELATNIK NA TEKUĆEM ODRŽAVANJU – DOMAR – 1 izvršitelj, mjesto rada Šibenik
 
Razgovor (intervju) sa kandidatima/tkinjama za radno mjesto DJELATNIK NA TEKUĆEM ODRŽAVANJU – DOMAR održati će se dana 17. svibnja 2021. godine  (ponedjeljak) u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, Velimira Škorpika 5, 22000 Šibenik (zgrada sjedišta u Mandalini), I kat, soba br. 18, s početkom u 09,30 sati. O točnom terminu razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji udovoljavaju uvjetima iz Oglasa bit će obaviješteni telefonom.
 
PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA):
 
Po dolasku na razgovor (intervju) od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati /kinje koji ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom  kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radno mjesto za koje  se obavlja razgovor, ne mogu pristupiti razgovoru.
Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili razgovoru više se ne smatraju kandidatom u postupku.
Napomena: svi kandidati dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera vezano uz bolest COVID-19.
 
Komisija za provedbu oglasa

 

Najave