Poziv na testiranje kandidatima i kandidatkinjama za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika \PU_SK\slike\slika 3.jpg

Poziv se odnosi na kandidate s područja PU bjelovarsko bilogorske, PU brodsko posavske, PU karlovačke, PU koprivničko križevačke, PU krapinsko zagorske, PU međimurske, PU osječko baranjske, PU požeškoslavonske, PU primorsko goranske, PU sisačko moslavačke, PU varaždinske, PU virovitičko podravske, PU vukovarsko srijemske i PU zagrebačke te s područja PU dubrovačko neretvanske, PU ličko senjske, PU splitsko dalmatinske, PU šibensko kninske i PU zadarske

Foto: ilustracija

KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA

1.    Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko – bilogorske, PU brodsko – posavske, PU karlovačke, PU koprivničko – križevačke, PU krapinsko – zagorske, PU međimurske, PU osječko – baranjske, PU požeško – slavonske, PU primorsko – goranske, PU sisačko – moslavačke, PU varaždinske, PU virovitičko – podravske, PU vukovarsko – srijemske i PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 08. rujna 2020. godine, u Zagrebu,
Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8,00 sati


2.    Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko – neretvanske, PU ličko – senjske, PU splitsko – dalmatinske, PU šibensko – kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 10. rujna 2020. godine, u Zadru,
Sveučilište u Zadru – Novi Kampus, Franje Tuđmana 24, s početkom u 8,00 sati


Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
•    važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
•    dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
•    sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
•    psihologijsko testiranje
•    testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.


Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.



Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305



Pisane vijesti