Poziv na testiranje kandidata/kinja

Slika \PU_SK\slike\PU\grb-natjecaj.jpg

Pozivaju se kandidati/kinje koji su podnijeli prijave na Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu šibensko-kninsku objavljen 18. svibnja 2022.g.

FOTO: MUP

Komisija za provedbu Javnog natječaja objavljenog 18. svibnja 2022. godine u „Narodnim novinama”, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave šibensko-kninske, za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku, objavljuje POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu šibensko-kninsku, Policijsku postaju Vodice, za radna mjesta VIŠI UPRAVNI REFERENT i UPRAVNI REFERENT - po 1 izvršitelj/ica.

Testiranje za radno mjesto Viši upravni referent će se održati  dana 20. lipnja 2022. godine (ponedjeljak) u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske u Šibeniku, Velimira Škorpika 5 (zgrada sjedišta PU u Mandalini) u sali za sastanke na I. katu s početkom u 10,30 sati.

Testiranje za radno mjesto Upravni referent će se održati  dana 21. lipnja 2022. godine (utorak) u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske u Šibeniku, Velimira Škorpika 5 (zgrada sjedišta PU u Mandalini) u sali za sastanke na I. katu s početkom u 10,30 sati.

Cjelokupan poziv donosimo u prilogu.

Pisane vijesti

Dokumenti i linkovi