Poziv na testiranje kandidata/kinja

Slika \PU_SK\slike\UPRAVNI\upravni.jpg

Pozivaju se kandidati/kinje koji su podnijeli prijave na oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Policijsku upravu šibensko-kninsku objavljen 16. svibnja 2022.g.

FOTO: PU šibensko-kninska

Komisija za provedbu Oglasa objavljenog 16. svibnja 2022. godine u „Narodnim novinama”, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave šibensko-kninske, za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku objavljuje POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Policijsku upravu šibensko-kninsku, Službu upravnih poslova, državljanstva i statusnih pitanja stranaca, za radno mjesto UPRAVNI REFERENT - 1 izvršitelj/ica.

Cjelokupan poziv donosimo u nastavku:

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA ŠIBENSKO-KNINSKA
 
Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku
objavljuje
 
POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, objavljenog 16. svibnja 2022. godine na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave, web stranici Policijske uprave šibensko-kninske i na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, za radno mjesto:
- upravni referent u Službi upravnih poslova, državljanstva i statusnih pitanja stranaca, Odjel za državljanstvo i statusna pitanja stranaca – 1 izvršitelj/ica, radi privremeno povećanog obima posla, najdulje do godinu dana

Testiranje će se održati  dana 17. lipnja 2022. godine (petak) u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske u Šibeniku, Velimira Škorpika 5 (zgrada sjedišta PU u Mandalini) u sali za sastanke na I. katu s početkom u 12,00 sati.
 
Kandidati koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave, te koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa bit će telefonski obavješteni o mjestu i vremenu testiranja.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave šibensko-kninske https://sibensko-kninska-policija.gov.hr istovremeno s objavom oglasa.
 
Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na oglas.

PRAVILA TESTIRANJA
 
  1. Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na oglas za radno mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
 
NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu u zgradu gdje se održava testiranje nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju.
 
  1. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u dvoranu gdje će se održavati testiranje.
  2. Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili testiranju više se ne smatraju kadnidatom u postupku.
  3.  Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
            - koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
            - koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
            - napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi
              testiranje;
            - na bilo koji način ometati druge kandidate. 

Ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.
 
  1. Testiranje se sastoji od pisanog testa, rezultati se vrednuju bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kadidat(kinja zadovoljio/la na testiranju ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
  2. Komisija će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/le na testiranju održati razgovor (intervju) istog dana 17. lipnja 2022. godine (petak) u prostoriji broj 18 na I. katu u sjedištu Policijske uprave
  
Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Smatrat će se da je kandidat/kinja zadovoljila na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
 
                                                                                   Komisija za provedbu oglasa
 

Stranica