Poziv na testiranje

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/zastave policija i rh.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika/ce načelnika/ce policijske postaje objavljuje POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA


POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 15. veljače 2024. godine, za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ce u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi šibensko-kninskoj na radno mjesto:
 
1.POLICIJSKA POSTAJA ŠIBENIK S ISPOSTAVOM PRIMOŠTEN
  • načelnik/ca policijske postaje
 
koje će se održati dana 11. travnja 2024. godine (četvrtak) s početkom u 12,00 sati u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, Šibenik, Velimira Škorpika 5, soba broj 18.
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.hr/ istovremeno s objavom internog oglasa.

PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.
Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili testiranju više se ne smatraju kandidatom u postupku.
Povjerenstvo će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/le na testiranju održati razgovor (intervju) istog dana, odnosno 11. travnja 2024. godine u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, Velimira Škorpika 5, Šibenik, soba broj 18.
O točnom terminu održavanja razgovora (intervjua) kandidati/kandidatkinje koji su zadovoljili  na testiranju bit će osobno obaviješteni neposredno nakon testiranja.
Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima/kinjama utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatrat će se da je kandidat/kinja zadovoljio/la na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
 
 

Najave