Poziv na testiranje

Slika \PU_SK\slike\PU\grb-natjecaj.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika/ce – načelnika/ce policijske postaje objavljuje POZIV NA TESTIRANJE


Kandidatima/kinjama koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 09.09.2019. godine za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijska uprava šibensko-kninska, na radna mjesta:
 
  1. Policijska postaja Šibenik s ispostavom Primošten
načelnik/ca policijske postaje (1 izvršitelj)
 
  1. Postaja pomorske policije Šibenik
načelnik/ca policijske postaje (1 izvršitelj)
 
Testiranje će se održati dana 31. listopada 2019. godine (četvrtak) s početkom u 09,00 sati, u  u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, na adresi Velimira Škorpika 5, Šibenik, sala za sastanke.
 
Kandidati koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te koji ispunjavaju formalne uvjete bit će pozvani na testiranje i osobno telefonskim putem.
 
Pravni izvori za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.gov.hr/ istovremeno s objavom internog oglasa.
 
Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na interni oglas, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na interni oglas.
 
PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA):
 
  1. Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati /kinje koji ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane internim oglasom  kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na interni oglas za radna mjesta za koje  se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
 
  1. Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili testiranju više se ne smatraju kandidatom u postupku.
 
 
  1. Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
  1. Povjerenstvo će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/le na testiranju održati razgovor (intervju) istog dana, 31. listopada 2019. godine (četvrtak), s početkom u 10,30 sati.
 
  1. Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima/kinjama utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
 
Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Smatrat će se da je kandidat/kinja zadovoljio/la na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
 
 
                                                       Povjerenstvo za odabir kandidata

Interni oglas možete pogledati OVDJE
 
 

Stranica