Poziv na razgovor

Slika \PU_SK\slike\PU\grb-natjecaj.jpg

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku objavljuje POZIV NA RAZGOVOR (INTERVJU) KANDIDATIMA/KINJAMA  

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa objavljenog u Narodnim novinama br. 95/2019 od 04. listopada 2019. godine, te na web stranici Ministarstva uprave, Policijske uprave šibensko-kninske i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam namještenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu šibensko-kninsku, Službu pravnih, financijskih i tehničkih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova, na radno mjesto:
 

  • DJELATNIK NA TEKUĆEM ODRŽAVANJU – DOMAR – mjesto rada Šibenik – 1 izvršitelj
     
    Razgovor (intervju) sa kandidatima/tkinjama za radno mjesto DJELATNIK NA TEKUĆEM ODRŽAVANJU – DOMAR održati će se dana 30. listopada 2019. godine (srijeda) u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, Velimira Škorpika 5, 22000 Šibenik (zgrada sjedišta u Mandalini), I kat, soba br. 19, s početkom u 09,30 sati, a o točnom terminu razgovora (intervjua) kandidati/kinje će biti obaviješteni putem telefona ili elektroničkom poštom.
     
    PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA):
     
    Po dolasku na razgovor (intervju) od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati /kinje koji ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom  kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radno mjesto za koje  se obavlja razgovor, ne mogu pristupiti razgovoru.
    Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili razgovoru više se ne smatraju kandidatom u postupku.
    Komisija će u razgovoru s kandidatima/kinjama utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
    Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.
     
     
     
    Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika


Stranica