Poziv građanima: predložite lokacije za pojačani nadzor kontrole brzine

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/FOTO_ MUP-mjerenje brzine.jpg

Cilj projekta je smanjenje broja smrtno stradalih osoba u prometu raznim preventivno-represivnim aktivnostima koje će se provoditi diljem Europe

Foto: Ilustracija

Policijska uprava šibensko-kninska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave šibensko-kninske provesti će se 19. travnja 2024. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.

Od danas, 02. travnja do petka, 12.  travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave šibensko-kninske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom, na mail adresu Policijske uprave šibensko-kninske:sibensko-kninska@policija.hr

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje  prometnih pravila i propisa.
 

Najave