Poziv budućim policajkama i policajcima: dođite i izvježbajte poligon

Slika \PU_SK\slike\vijesti\Postani-policajac-SŠ-21-22.jpg

U četvrtak, 14. srpnja od 8 do 10 sati, u sportskom centru Marinko Kardum u krugu Policijske uprave šibensko-kninske građani mogu isprobati i izvježbati poligon za prijam na Policijsku akademiju

Foto: Ilustracija

Kako bi se kandidati što bolje pripremili za testiranje motoričkih sposobnosti koje će morati uspješno proći da bi se upisali na školovanje za zanimanje policajac/policajka, kao  i za upis u treći razred policijske škole „Josip Jović“, natjecaj za upis u 3. razred policijske skole josip jovic, u četvrtak će svi zainteresirani moći isprobati i izvježbati poligon za prijam na policijsko školovanje.

Naime, policijski službenici će tijekom iduća tri tjedna, preciznije svaki četvrtak (14., 21. i 28. srpnja), od 8 do 10 sati u sportskom centru „Marinko Kardum“ u krugu Policijske uprave šibensko-kninske u Šibeniku, Mandalina, Velimira Škorpika kbr. 5, postaviti poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj kao nastavak aktivnosti Dana otvorenih vrata Policijske uprave šibensko-kninske.

Pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje motoričke sposobnosti. Svi zainteresirani mogu provjeriti prolaze li već sada poligon u zadanom roku, a ukoliko ne prolaze, mogu ga izvježbati u naredna tri četvrtka.

Dođite i povećajte svoju šansu za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka kao i za upis u 3. razred policijske škole „Josip Jović“!
 

Najave