Poligon za kandidate za zanimanje policajac/policajka

Slika \PU_SK\slike\1440-1024-postani-policajac-web_12.7.2021._152348.jpg

Poligon će biti postavljen kako za već prijavljene kandidate tako i za sve odobe koje se žele prijaviti na natječaj koji je još otvoren

FOTO: MUP

Kako smo već ranije obavijestili javnost, u tijeku je natječaj za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za
zanimanje policajac/policajka. Poveznice: Policijska-škola-Josip-Jović-postani-policajac-policajka
Mup.gov.hr/pristup-informacijama-zapošljavanje-i-školovanje/natječaj-za-program-srednjoškolskog-obrazovanja-odraslih-za-zanimanje-policajac-policajka-u-2023-2024-godini
Natječaj je u tijeku i traje sve do 15. kolovoza 2023.g. te se svi zainteresirani i dalje mogu prijaviti.
 
Obzirom na do sada broj prijavljenih osoba koje su 12. srpnja pozvane na testiranje u Zadar, poveznica Poziv-na-testiranje-kandidatima-kandidatkinjama, a kako je jedan od elemenata selekcijsko-razredbenog postupka i testiranje tjelesne motoričke sposobnosti, u krugu policijske uprave u Šibeniku u Mandalini na adresi Velimira Škorpika kbr.5 (na nogometnom igralištu), odlučili smo postaviti poligon za testiranje s kojim se kandidati mogu upoznati te, uz stručno vodstvo policijskih službenika za obrazovanje i obuku, proći sve elemente koje će im biti na testiranju i upoznati se na koji način što lakše svladati sve prepreke i ostvariti najbolji rezultat na testiranju.
 
Poligon će biti postavljen u četvrtak, 6. srpnja 2023.g., a početak smo planirali u 8,30 sati kako bi svi kandidati mogli sve prepreke proći i pitanjima sebi stvoriti sliku što ih sve čeka u Zadru.
Pozivamo sve kandidate da dođu u četvrtak isprobati poligon, a i sve potencijalne kandidate koji se još nisu prijavili da se upoznaju i predoče si što ih čeka ukoliko se odvaže prijaviti za zanimanje policajac/policajka.

Pisane vijesti