Osumnjičen za tri provale

Slika PU_SK/slike/vijesti/provalnik01.jpg

foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom osumnjičenim za tri teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, počinjene na štetu tvrtki iz Unešića i Vodica i na štetu 46-godišnjaka.

Osumnjičeni je 19. rujna oko 3,10 sati u Vodicama po policijskim službenicima zatečen u pokušaju provale u prostorije trgovine tvrtke iz Unešića, pri čemu je nastala šteta od nekoliko stotina kuna.

Daljnjim   kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u noći 18./19. rujna u Vodicama provalio u skladište mjesne tvrtke i otuđio razni alat i 2.000 kuna, i u teretno vozilo 46-godišnjaka iz kojega je otuđio raznu elektroinstalaciju i tehničku robu ukupne vrijednosti preko deset tisuća kuna.  Svi otuđeni predmeti, osim novca, su u vrijeme izvršenja kaznenog djela, pregledom šireg područja mjesta događaja, pronađeni i vraćeni oštećenima.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.  

 



Pisane vijesti