Održana konferencija za medije povodom predstavljanja kampanje "Postani policajac/ policajka"

  • Slika /PU_SK/Galerije/20240514_110148.jpg
  • Slika
  • Slika

​Danas, 14. svibnja u sjedištu Policijske uprave održana je konferencija za medije povodom predstavljanja kampanje „Postani policajac i policajka“ na kojoj su sudjelovali načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Sandro Santini i zamjenik načelnika Ante Čavčić

FOTO: PU

Načelnik Policijske uprave Sandro Santini  je predstavio Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te Program srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka kroz upis u 3. i 4. razred. Naveo je podatke o načinu prijave, uvjetima koje kandidati moraju ispuniti kao i benefitima koje donosi policijski posao.

Prva faza kampanje bila je promocija policijskog zanimanja u svim osnovnim i srednjim školama u Šibensko-kninskoj županiji, a druga faza su Dani otvorenih vrata koji će se održati sutra, 15. svibnja s početkom u 10,30 sati u Drnišu, Poljana 1 te u četvrtak, 16. svibnja  s početkom u 10,30 sati u Šibeniku na Trgu Pavla Šubića I.
Cilj kampanje je promovirati policijsko zanimanje koje je dinamično, atraktivno, zanimljivo te nudi mogućnost napredovanja kroz službu- kazao je načelnik Sandro Santini.

Načelnik Sandro Santini zahvalio se svima na dolasku na konferenciju za medije, te je pozvao medije da svojom nazočnošću uveličaju predstojeće Dane otvorenih vrata Policijske uprave šibensko-kninske. 

Pisane vijesti