Nepropisno skretao i oborio policijskog službenika u motoophodnji

Slika PU_SK/slike/vijesti/motocikl.jpg

Do nesreće je došlo kada je 78-godišnjak iz Šibenika krećući se u smjeru grada ulicom Put Bioca osobnim vozilom marke Fiat šibenskih registracijskih oznaka nepropisno vršio radnju skretanja ulijevo i pri tome oduzeo prednost prolaska 26-godišnjem policijskom službeniku

foto: ilustracija

Jučer, 10 srpnja oko 10.30 sati u Šibeniku u ulici Put Bioca je došlo do prometne nesreće u kojoj je 26-godišnji policijski službenik koji je obavljao motoophodnu djelatnost zadobio teže tjelesne ozljede.

Do nesreće je došlo kada je 78-godišnjak iz Šibenika krećući se u smjeru grada ulicom Put Bioca osobnim vozilom marke Fiat šibenskih registracijskih oznaka nepropisno vršio radnju skretanja ulijevo i pri tome oduzeo prednost prolaska 26-godišnjem policijskom službeniku na  motociklu te ga oborio na kolnik.

26-godišnjak je zadobio teže ozljede, te je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik prevezen u Klinički bolnički centar „Firule“ u Split odakle je vraćen u Opću bolnicu Šibenik gdje je zadržan na liječenju.

Protiv 78-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica