Neopreznom zamjenom plinske boce uzrokovao požar

Slika PU_SK/slike/vijesti/pozar05.jpg

Jučer oko 11 sati u Žagroviću kod Knina u obiteljskom domu 67-godišnje mještanke došlo je do izbijanja požara kojom prilikom je dvoje ukućana tijekom gašenja zadobilo lakše tjelesne ozljede , te su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici u Kninu pušteni na kućnu njegu, a radi se o manjim opeklinama. 

foto: ilustracija

 Jučer oko 11 sati u Žagroviću kod Knina u obiteljskom domu 67-godišnje mještanke došlo je do izbijanja požara kojom prilikom je dvoje ukućana tijekom gašenja zadobilo lakše tjelesne ozljede , te su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici u Kninu pušteni na kućnu njegu, a radi se o manjim opeklinama.

Utvrđeno je da je 34-godišnak iz Knina neoprezno zamjenjivao plinsku bocu u blizini štednjaka na drva, kojom prilikom je došlo do požara, uslijed čega su izgorjeli kuhinjski elementi i namještaj. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe u Kninu, a nastala šteta je oko 15 000 kuna.

Protiv 34-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu zbog kazneng djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica