Mir i dobro- oprez s petardama

Slika PU_SK//slike/PU/mir-i-dobro-2011.jpg

Postupanjem po zaprimljenoj liječničkoj svjedodžbi na ime djeteta s područja Sitnog Donjeg, je utvrđeno da je dijete 17. prosinca 2011.g. u općoj bolnici Šibenik zatražilo liječničku pomoć zbog povreda zadobivenih u obiteljskoj kući kada je u limenu kantu gdje je  

foto: ilustracija

Postupanjem po zaprimljenoj liječničkoj svjedodžbi na ime djeteta s područja Sitnog Donjeg, je utvrđeno da je dijete 17. prosinca 2011.g. u općoj bolnici Šibenik zatražilo liječničku pomoć zbog povreda zadobivenih u obiteljskoj kući kada je u limenu kantu gdje je prethodno bio benzin ubacio petardu, što je uzrokovalo zapaljenje, pri čemu je plamen zahvatio dijete. Ovom prilikom dijete je zadobilo opekline 1 i 2 stupnja i pušteno je na kućnu njegu.  O ovome događaju će biti izvijećeno nadležno Općinsko državno odvjetništvo.   

Osim toga, 28. prosinca 2011.g. oko 15.20 sati u Šibeniku u Ulici branitelja Domovinskog rata izbio je požar na balkonu 37-godišnjaka. Požar je ugašen oko 15.40 sati, a obavljenim očevidom tehnički uzrok požara je isključen, a na mjestu požara su pronađeni fragmenti ispaljenih petardi. Nastala je šteta procijenjena na oko 10 000 kuna.

 

 



Stranica