"Ljeto na hrvatskim cestama"- najava preventivnih aktivnosti

Slika PU_SK/slike/PU/ljto-na-hrvatskim-cestama.jpg

Policijska uprava šibensko-kninska će u suradnji s Turističkom zajednicom grada Šibenika u subotu 21. srpnja u vremenu od 9-12 sati na čvoru Šibenik autoceste A-1 provoditi preventivne aktivnosti usmjerene na domaće i strane turiste

Policijska uprava šibensko-kninska će u suradnji s Turističkom zajednicom grada Šibenika u subotu 21. srpnja u vremenu od 9-12 sati na čvoru Šibenik autoceste A-1 provoditi preventivne aktivnosti usmjerene na domaće i strane turiste u cilju njihovog sigurnijeg turističkog boravka na području ove Policijske uprave, dok će predstavnici Turističke zajednice Grada Šibenika informirati turiste o ljepotama i interesantnim destinacijama Grada Šibenika.

Vezano za isto policijski službenici će na navedenoj lokaciji organizirati informativni pult na kojem će se dijeliti brošure „ Ljeto na hrvatskim cestama „ iz Nacionalnog programa za sigurnost prometa na cestama Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u cilju sprječavanja i smanjenja broja prometnih nesreća na cestama , a također će dijeliti i  pisane  upute sa savjetima i preporukama za siguran odmor kako bi se spriječila i smanjila kaznena djela „sezonskog karaktera“. 

U ovim preventivnim aktivnostima će sudjelovati i češki policijski službenik Petr Hoznauer koji je trenutno na ispomoći za vrijeme turističke sezone u ovoj Policijskoj upravi.

Pozivamo sve predstavnike medija da poprate ovu preventivnu aktivnost ! 



Stranica